Nieuws

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

image002

Noor Planje (74) uit Leende heeft de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. ze was van 1997 tot medio 2005 burgemeester van Heeze-Leende. Daarnaast is ze sinds 2000 actief geweest als voorzitter bij Wildbeheereenheid Eymerick, Sensoor Noord-Brabant en RTV Horizon. Nu is ze als voorzitter betrokken bij Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant en bij de werkgroep Brabantdorp. Sinds 2012 is ze ook lid van het dagelijks bestuur Stichting Brabantsedag in Heeze, waar ze ook voorzitter is van de sponsorcommissie.

Nieuwe Mentoren

foto intromap

Welkom!

De afgelopen maand heeft onze nieuwe groep mentoren de introductiecursus afgerond. Het was een uitdaging om ook in deze lastige omstandigheden elkaar te vinden, inspireren en te ondersteunen. Dank voor jullie aanpassingsvermogen en inzet! Welkom bij Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant Mieke, Jan, Kim, Jeannette, Eline, Ben, Wim, Judith, Grietje, Cas, Jennifer en Marco!

Campagne 'Maand van de Mentor' van start

Vraag naar mentoren voor kwetsbare mensen groeit ! 
Oktober is elk jaar de Maand van de Mentor. Mentorschap Nederland en de regionale stichtingen Mentorschap organiseren een wervingscampagne om nieuwe mentoren te werven, omdat de vraag naar mentoren blijft groeien. Tegelijkertijd zetten Mentorschap Nederland en de elf regionale stichtingen Mentorschap hun mentoren in het zonnetje.

mentorschap de ring

Contact

  Stichting Mentorschap Zuidoost Brabant

  Weegschaalstraat 3, 5632 CW Eindhoven

  info@mentorschapzobrabant.nl

  0610 945 367